Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Побоят във Фелдфебел Дянково - заради оставено да умре след катастрофа момче?

Побоят над 31-годишния мъж от село Фелфебел Дянково е бил заради катастрофата, при която трима оставиха 19-годишно момче да умре, твърдят наши читатели.

Както единствено Про Нюз Добрич писа, 19-годишният младеж, който почина след катастрофа в Добрич, е бил зарязан от приятелите си след тежкия инцидент.

Приятелите на 19-годишния го зарязали да бере душа след катастрофата в Добрич

Катастрофата е станала около 5,30 часа на 17 февруари на околовръстния път в района на “Топливо”. Лекият автомобил „Сеат” е бил управляван от 27-годишен неправоспособен мъж от Житница. В колата са пътували още трима мъже – на 19, 28 и 31 години. Най-младият от тях, който се е возел на задната седалка, пострадал тежко. След катастрофата, шофьорът и другите двама избягали от местопроизшествието и изоставили тежко раненото момче. То е открито  часове по-късно. Настанено е в реанимацията на МБАЛ- Добрич, но умира на следващия ден. 

Арестуваха четиримата, пребили 31-годишния мъж от Фелдфебел Дянково

Близки на 19-годишното момче дори писаха: „Детето не е починало от катастрофа. Получил е мозъчен кръвоизлив от удара и е бил в безсъзнание. Приятелите му са го скрили и оставили да умре. След два дни го намерихме замръзнал от студ”, твърдят те. Според тях, момчето е щяло да оживее, ако приятелите му не са го скрили на пусто място.

Според коментари в социалните мрежи, именно 31-годишният пребит в дома си мъж, е бил зад волана на колата, а един от нападателите му е бащата на момчето.

Неизвестни нахлуха в дома на 31-годишен мъж и го пребиха – настанен е в МБАЛ Добрич

 По-рано от полицията съобщиха, че битият мъжът е настанен в МБАЛ с множество телесни наранявания. Извършителите на побоя са разкрити и задържани след проведена специализирана полицейска акция. И четиримата са криминално проявени – 37-годишен мъж от с. Пчелино, а останалите са от Добрич - 34- годишен мъж, 53-годишен мъж и 49-годишен мъж.

До момента няма официална информация за връзка между двата случая.

c