Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

"Добруджа 07" домакинства дербито на кръга в Суперлигата - един фен ще си тръгне с фланелка на Чернокожев

В първия ден на месец март, съставът на "Добруджа 07" се изправя срещу лидера във временното класиране "Хебър". Срещата ще бъде дербито на 20-и кръг в мъжката волейболна Суперлига и ще се излъчва пряко. Началото на двубоя е от 18:30 ч., в спортна зала "Добротица".

Изходът от мача е важен и за двата състава. Феновете на "зелените" обаче се надяват освен на добрата спортна форма, в която се намира "Добруджа 07", така и на домакинското предимство - родната публика, която доста често се оказва трети играч на терена.

Специално за дербито, "Фен клуб Добруджа 07" организира томбола с награди. Най-атрактивната сред тях ще е фланелка с №13, на капитана на "зелените" Велизар Чернокожев. Останалите награди са осигурени от спонсорите на клуба - ваучер от фирма "Веник", ваучер от "ОК Офис", предметни награди от "Виваком" и "GS Строймаркет", разказаха инициаторите от "Фен Клуб Добруджа 07".

Желаещите да се включат в томболата, могат да го направят закупувайки си талонче - пред входа на спортната зала. Цената на талончето е 1 лев, а тегленето ще бъде по време на почивките между втора и трета част на срещата.

Клубното ръководство на "Добруджа 07" разчита залата да е пълна, а публиката да стане свидетел на един истински спортен двубой - изпълнен с напрежение и емоционални моменти.

Двата състава влизат в сблъсъка от различни изходни позиции. Волейболистите на "Хебър" са еднолични водачи във временното класиране - с актив от 46 точки, със 17 победи и 2 загуби. В момента "Добруджа 07" заема петата позиция - с актив от 40 точки, с 12 победи и 7 загуби.

Срещата се очертава като изключително оспорвана тъй като и двата състава са във върхова спортна форма. Напрежението обаче ще се окаже по-голямо само за един от двата тима. Началото е от 18:30 ч.!

c