Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Красива кулинарна блогърка от Добрич влезе в „MasterChef 5”

26-годишната красавица Лора Капустина от Добрич ще участва в новия сезон на влезе в „MasterChef”, който стартира по btv. На високи токчета и с изкусителни профитероли, кулинарният блогър   даде очарователен старт на новия сезон на кулинарното шоу. Според нея, дамите могат да бъдат женствени и красиви, дори когато са в кухнята.

За Про Нюз Добрич Лора сподели, че от 5 години живее в Добрич. „Дойдох тук заради моя приятел”, обясни красавицата. Завършила е Езикова гимназия във Варна, а от една година е кулинарен блогър.

В блога си High Heels Baking или „Сладкарство на високи токчета“ Лора споделя, че това е нейна реализирана мечта. Тя цитира прословутата реплика на Мерилин Монро – “Дайте на едно момиче подходящия чифт обувки и тя ще покори света.” За мен всеки чифт обувки на висок ток е подходящ и първото място, което ви предлагам да покорим заедно, е кухнята.Без значение дали искате да впечатлите роднините си на следващия семеен празник, или сте поканили приятели на вечеря, или пък просто искате да зарадвате любимия човек с домашно приготвен десерт някоя вечер, тук ще намерите рецепти за всеки повод”, споделя Лора.

В първия епизод от приключението MasterChef 5, Chef Андре Токев и Chef Петър Михалчев посрещнаха  харизматичната топ кулинарка Chef Силвена Роу, за да опитат заедно емблематичните ястия на стотици хоби-готвачи, мечтаещи за своята престилка. За да я получат и тя да ги отведе до престижната титла и наградата от 100 000 лева, те трябва да приготвят толкова впечатляващо ястие за 1 час, че да получат одобрението и на поне двама от топ гурманите.

Първата, която получи заветната престилтка на шоуто, бе именно 26-годишната Лора Капустина от Добрич.

Сред желаещите да станат част от петия сезон на кулинарното шоу на добрия вкус, са хора, които търсят своето място в света на изкуството, естетиката и насладата от живота. Дама, която е приела за своя мисия да върне младите в кухнята, човек, който вярва, че с храната можеш да кажеш „обичам те“ по-добре от който и да е подарък, борбена личност, преодоляла страха и притеснението от камерите и бивш разследващ полицай, преследващ целите си до край, ще бъдат малка част от „предястието“ на журито. В най-голямата кухня на България ще влязат кулинар, търсещ реванш за 4 години „терсене“, такъв, който търси професионално преориентиране и друг, който иска да накара баща си да се гордее. Професионален таекуодист, модел и медицински представител ще опитат шансовете си да нарекат себе си следващия MasterChef на България.   

Снимки: masterchef.btv.bg

c