Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

ОУ „Хан Аспарух” в Добрич е финалист в конкурс за безплатно оборудване за физкултурен салон

Екипът на основно училище „Хан Аспарух” в Добрич призовава за подкрепа, за да победи в конкурс, което ще му осигури ново оборудване за физкултурен салон.

Видео на учебното заведение в конкурса на френската компания ДЕКАТУР е номинирано в челната десетка и има реален шанс да победи.

Състезанието е между училища от цялата страна. Те участват с мотивиращи видео материали, с които да демонстрират значението на спорта в своето училище. Целта на състезанието е популяризиране на спорта и правенето му по-достъпен до учениците в България.

До края на февруари на страницата (card.decathlon.bg/glasuvane) притежателите на карта Декатлон могат да гласуват и да подкрепят ОУ „Хан Аспарух”, за да стане победител. Всеки потребител, който не притежава карта Декатлон, може да създаде такава безплатно и доброволно, за да може да гласува. Създаването на карта Декатлон се осъществява онлайн от линка - https://www.decathlon.bg/authentification?back=my-account#nomPage=defaut. 

Училището с най-много гласове към последното число на съответният месец ще бъде обявено като победител. Победителят получава безплатно спортно оборудване за физкултурния си салон, както и безплатен спортен празник от Декатлон. 

ОУ "Хан Аспарух" е единствено училище в област Добрич без физкултурен салон. До момента то няма такъв и използва вътрешни зали, пригодени за целта.

Екипът на учебното заведение се надява от Общината да подпомогнат каузата за изграждане на физкултурен салон, за да има къде децата спокойно да спортуват.

Гласувайте за ОУ "Хан Аспарух" на страницата на Декатлон https://card.decathlon.bg/glasuvane

"Тренировките правят повече за нас, от отколкото мислим. Тренирането е невероятно мощно средство за изграждане на самочувствие. Седмица след седмица прави, неща все по добре и често тези неща,никога не сме мислили, че можем", споделят в поместеното по-долу видео децата от училището.

c