Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Обявиха конкурс за управител на ДКЦ I в Добрич

Общината обяви конкурс за избор на управител на “Диагностично- консултативен център -I- Добрич” EООД. Той се провежда след изтичане на мандата на настоящия управител д-р Мариян Ананиев и решение на Общинския съвет.

Изискванията към кандидатите са да имат степен "магистър" по медицина, дентална медицина, и квалификация по здравен мениджмънт или "магистър" по икономика и управление и с придобита образователна и/или научна степен, специалност или преминато обучение за повишаване на квалификацията в областта на здравния мениджмънт.

Те трябва да притежават най-малко пет години трудов стаж по специалността.

Кандидатите да заемат поста трябва да представят и програма за развитието и дейността на лечебното заведение за тригодишен период.

Документите се подават в деловодството на Общината в едномесечен срок - до 17:00 часа на 20.03.2019 г.

Сред темите за събеседване с кандидатите за поста е и „Конкретни лостове и мерки за увеличаване на приходите на лечебното заведение, съпоставими с етичния кодекс и действащото законодателство в България”.

Конкурсът ще се проведе в три етапа – по документи, представяне на програма за развитието на дейността на лечебното заведение за тригодишен период и събеседване. 

c