Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Двама души и животно пострадаха в инцидент на пътя Балчик-Каварна

При пътно-транспортно произшествие на 10 февруари, са пострадали две пострадали жени от града Каварна, возили се в лек автомобил "Фолксваген" с добричка регистрация, съобщиха от пресцентъра на МВР Добрич.

Сигнал за инцидента, който е възникнал по главен път I-9 - в района на с. Царичино, е бил подаден на 10 февруари, около 20:00 часа. Дежурният партул, който е пристигнал на местопроизшествието констатирал, че по време на движение, водач на лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, удря куче, внезапно изляло на пътно платно, вследствие на което губи контрол над автомобила, блъска се в крайпътно дърво и се преобръща. При удара в дървото и след последвалото премятане на автомобила, двете пътнички - на 42 години и на 69 години (от град Каварна). са пострадали. Спешно, двете жени са били настанени в МБАЛ-Добрич с диагноза фрактура на таз и фрактура на ребра - без опасност за живота.

Взетата от водача на автомобила, проба за употреба на алкохол, е била отрицателна. Местопроизшествието е обезопасено и обработено.

c