Добрич Общество

Търсят шеф на новото общинско предприятие “Паркинги и пазари” в Добрич

Конкурс за директор на новото общинско предприятие в Добрич „Паркинги и пазари” обяви днес Общината.

Кандидатите трябва да имат висше образователно-квалификационна степен „магистър”, в професионално направление – право и/или икономика или професионална област „Технически науки“. Необходимо е желаещите да заемат поста да имат 6 години професионален опит по специалността.

Конкурсът ще се проведе на три етапа – допускане по документи, тест и събеседване.

Документи се подават до 25 февруари, включително.

През декември бе направена промяна на правилниците за дейността на три общински предприятия, като контрол „Синя зона“ премина от ОП „Устойчиви дейности и проекти“ в новосъздаденото ОП „Паркинги и пазари” с цялата си численост, бюджет и активи, включително дейността на репатриращия автомобил и наказателния паркинг. Новото общинско предприятие се създаде от 1 януари 2019 г.

Предметът на дейност на ОП „Паркинги и пазари” е поддръжка, експлоатация, строителство и ремонт на търговски обекти, паркинги, съоръжения и пазари, предоставени му за ползване; събиране на дължимите наеми и такси за ползване на търговските обекти и съоръжения, събиране на такси и контрол на кратковременното платено паркиране „Синя зона“ на територията на град Добрич, организиране на дейността по принудително преместване (репатриране) на автомобили, съгласно действащите общински наредби.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *