Водещи новини - дясно Развлечение

Ивелина Колева с първо турне в САЩ и Канада

Народната певица от Добрич Ивелина Колева след броени дни стартира първото си презокеанско турне. Тя ще изнесе общо 12 концерта в периода 18 януари – 16 февруари.

Концертите ще бъдат основно пред българската общност, като в Чикаго, където българската общност е най-голяма, певицата ще гостува два пъти, сподели тя пред Про Нюз Добрич.

„В САЩ ще пея много народна музика, емблематични македонски песни, въобще балканска музика, както и песни от българската естрада”, разкри певицата. И добави „Очаквам концертите да са много емоционални, защото ще се срещна сънародници, които са създали там свой дом, но в сърцата си милеят за българското”.

Песен-послание от народната певица от Добрич Ивелина Колева

Освен в САЩ, тя ще има няколко концерта и в Канада, където през последните години наши изпълнители са чести гости. Ивелина Колева припомни, че нейната сестра Преслава, също гостува два пъти.

„Радвам се, че сега и аз имам шанса да имам концерти пред българската общност в тази част на света. Благодаря на Господ за дарбата, която ми е дал…с песен да обиколя света”, сподели певицата.

На Игнажден излезе най-новата песен на Ивелина Колева – “Следа”, която има специално послание към зрителите и слушателите. С песента “Следа“ Ивелина Колева показва, че еднакво добре пее както български народни песни, така и мелодии с по-модерно звучене, на основата на балканската музика. С песента “Следа“ и с най-емблематичните си фолклорни мелодии Ивелина Колева започна 2019 -та в Казанлък, където бе специален гост в Новогодишната нощ.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *