Общество

Жена на 47 години пострада при пътен инцидент край Добрич

При пореден инцидент след загуба на контрол над автомобила е пострадала 47-годишна жена, пътувала до шофьора на превозното средство, съобщиха от ОД на МВР.  Вследствие на пътнотранспортното произшествие жената е била отведена в Спешно отделение към МБАЛ – Добрич, където след обстоен преглед е освободена за домашно лечение с диагноза натъртване на ляво рамо без опасност за живота.

Сигналът за настъпилото ПТП по път II-71 е бил подаден на тел. 112, на 28 декември в 13,50ч. Изпратеният екип на сектор “Пътна полиция” Добрич,  е констатирал, че на километър 55-и в посока гр. Силистра, водач на 44 г. от гр. Варна, със шофьорски стаж 19г., управлявал лек автомобил “Фолксваген Пасат” с варненска регистрация, като поради движение с несъобразена с интензивността на движението скорост губи контрол над автомобила, напуска пътното платно и се последователно се удря в 2 пътни табели, спирайки в крайпътно дърво.

Водачът е бил изпробван за алкохол с техническо средство – с отрицателен резултат. Случаят е обслужен по административен ред.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.