Балчик Общество Развлечение

Сватбари от Фиджи с островитянски полички пристигнаха за сватба в Двореца в Балчик

Около 50 души от островната държава Фиджи пристигнаха за сватба в Двореца в Балчик това лято, съобщиха за Про Нюз Добрич от културния център.

Сватбеното тържество на младоженеца от Фиджи – Дейвид Самуел Хаули Онисимо и Благея Ангелова от София е едно от най-атрактивните, състояло се тази година край морето.

Двамата млади живеят и работят в Англия. Решили да кажат заветното „да” в бившата лятна резиденция на румънската кралица Мария в Балчик. За целта хиляди километри прелетели около 50 родственици на младежа. За тържеството в ресторанта семейството на жениха е било облечено с традиционни островитянски дрехи.

Сватбите в Двореца в Балчик продължават да са хит сред младоженци от цял свят, съобщи директорът на културната институция Жени Михайлова. През тази година в лятната резиденция на бившата румънска кралица Мария брак са сключили 82 двойки, което е 11% ръст спрямо миналата година.

Любопитен е случаят с германски гражданин, който бил сниман от фотограф-сънародник, служител на Общината в Дрезден. Така Двореца Балчик, покрай атрактивната сватба, добил популярност в Германия. Сега от Двореца се надяват да създадат културен проект с немския град.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *