Водещи новини - дясно Генерал Тошево Общество

Благотворителен базар в Ген. Тошево събра 1764 лева за малкия Дани

Още 1764, 78 лева се добавиха към средствата за рехабилитацията на двегодишния Дани от Добрич в резултат на организирания в Генерал Тошево благотворителен базар. Както Про Нюз Добрич вече съобщи, той се проведе в Народно читалище “Светлина 1941”.

На него се предлаганд оригинални накити, коледни торбички и картички, авангардни дрехи и сувенири на коледна тематика. Всички те бяха ръчно изработени от талантливи самодейци от града и общината. В рамките на благородната проява бяха представени ръчни изделия, сувенири, арт-техники и коледни кулинарни интерпретации.

„Безкрайно много благодарим за труда, положен да се събере тази немалка сума, както и отделеното време за провеждането и организацията на базара! Благодарим на всички, които дариха вещи и средства! Желаем Ви здраве, щастие, мир и повече доброта!
Доброто е заразно и нека го разпространяваме като епидемия!”, споделиха организаторите на благотворителните инициативи в подкрепа на семейството на момченцето, което е с диагноза детска церебрална парализа.

Със средствата от Генерал Тошево общата сума в дарителската сметка на Дани вече е 47 857, 44 лева.

Освен това, сумата към Paypal e 1145 евро, а чрез HelpKarma са събрани още 1349 евро.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *