Водещи новини Туризъм

Хотел в Албена получи златна награда от HolidayCheck 2019, още два са отличени

3 хотела във ваканционно селище Албена получават наградата на HolidayCheck 2019 – „Парадайс Блу”, „Фламинго Гранд” и „Боряна”, съобщиха от най-голямата туристическа компания у нас.

Хотел „Боряна” получава златна награда, тъй като за пета поредна година е награден с това отличие.

HolidayCheck е награда за хотели, с която всяка година се отличават най-популярните хотели в определен регион. С тази награда са отличени за 14-а поредна година най-популярните хотели в света.

Повече от 950 000 отзиви на гости са в основата на тазгодишната награда HolidayCheck 2019. Селекцията се базира единствено на публикуваните оценки. Всички рейтинги, публикувани на сайта на HolidayCheck между 01 декември 2017 г. и 30 ноември 2018 г., се вземат автоматично под внимание за присъждане.

През 2019 г. общо 714 хотела в 37 страни и 144 региона ще получат награда – 185 от които ще получат златна награда, която е награда на HolidayCheck за 5 последователни години.

С помощта на класацията за популярност (класацията за популярност е алгоритъм, който сравнява броя на рейтингите, общата оценка и препоръчителната стойност), хотелите, които отговарят на минималните критерии, са 10-те най-популярни хотела във всеки регион.

Снимка: Албена

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *