Бизнес Общество

ЕРП Север: Подавайте сигнали на 0700 1 61 61 при проблем с тока в празничните дни

Във връзка с предстоящите празнични дни, в Електроразпределение Север разполагат с подсигурени дежурни екип, снабдени с необходимите материали и инструменти, за да реагират при възникване на повреди по електроразпределителната мрежа в на територията на област  Добрич, увериха от пресцентъра на електроразпределителното дружество.

“Проверено е оборудването на всички автомобили, които ще бъдат на разположение на дежурните екипи. Ръководни служители на дружеството ще работят по график, за да координират дейността по отстраняване на аварии, да сформират допълнителни дежурни групи и да пренасочват екипи и техника в случаи на необходимост. Служителите на ЕРП Север поддържат непрекъсната връзка с цел обмен на информация с Центровете за управление на мрежата.”

Електроразпределителното дружество е преустановило и всички планови прекъсвания по мрежата по време на празничните дни, като е възстановило нормалните схеми на електрозахранване за територията на Североизточна България.

Отчитане на консумираната електроенергия ще бъде извършвано по график.

От компанията напомниха, че денонощният телефонен център на компанията 0700 1 61 61 е на разположение на клиентите за информация и за подаване на сигнали в случаи на непредвидено прекъсване на електрозахранването.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.