Крими

Още не са разкрити подпалвачите на колите на свидетелите по делото „Суджукгейт“

Към момента извършителите на палежите на двата леки автомобила, които са собственост на свидетели по делото „Суджукгейт“, не са разкрити. Това става ясно от прессъобщение от Окръжната прокуратура в Добрич.

Оттам информират, че на 17 декември, около 2.40 часа, е бил подаден сигнал на телефон 112 от гражданин, че по ул. „Райко Цончев“ в гр.Добрич гори лек автомобил марка „БМВ“ модел „Х3“. Малко по-късно, в 02.45 часа, е бил подаден друг сигнал на телефон 112 от гражданин, че по ул. „Кирил и Методий“ в гр.Добрич гори лек автомобил марка „Шкода“ модел „Октавия“. Впоследствие са установени собствениците на автомобилите.

Подпалиха два автомобила в Добрич – на свидетели по делото “Суджукгейт”

Извършени са първоначални огледи на местопроизшествията в условията на неотложност, а по-късно и повторни огледи. За всеки от случаите е започнало досъдебно производство. Двете досъдебни производства се наблюдават от прокурори от Районна прокуратура гр. Добрич. По тях се извършват необходимите действия по разследването. Разследванията се извършват от разследващ полицай при Първо РУ на МВР Добрич. Към момента извършителите на деянията не са установени.

Снимка: БНТ

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.