Водещи новини - дясно Общество

Гимназията по туризъм с коледен жест към най-малките пациенти на МБАЛ-Добрич

Учениците от Професионалната гимназия по туризъм „П. К. Яворов“  в  Добрич даряват усмивки и надежда за оздравяване на децата пациенти от Многопрофилната болница за активно лечение, съобщи за Про Нюз Добрич директорът на учебното заведение Нели Апостолова.
Вече цял месец възпитаниците на гимназията с трепет подготвят изделия за да осъществят благородната си идея. Те искат да направят подарък – изненада за всеки малък пациент на МБАЛ-Добрич и така да му дарят надежда и сила за оздравяване.
С част от реализираните приходи от базара ще се закупят подаръците за децата. Останалите средства ще бъдат дарени на училищното настоятелство към гимназията.

Красиви уникални декорации за новогодишните празници, ръчно изработени картички, свещници, сурвакници, меденки, гевречета, играчки за елха и още изненади ще има за продажба на благотворителния базар.

Той ще се провежда на 17,18 и 19 декември от 10 часа пред сградата на гимназията. Екипът и учениците на ПГТ „П. К. Яворов” Ви очакват, за да си изберете от прекрасните ни изделия и помогнете в благородната инициатива.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *