Образование Общество Политика

Официално представиха програма на младши посланици на ЕП от Добрич

Младшите посланици на ЕП от СУ „Св. Климент Охридски“, официално представиха „Програма за училища посланици“, на 10 декември в конферентна зала на комплекс „Изида“ в Добрич.

Организатори на събитието са самите ученици, под ръководството на старшите посланици – Г. Димитрова, К. Вълкова и Г. Тодорова, съобщиха младежите от добричкото обединение.

Всеки един от младшите посланици е представил своя визитка, споделяйки собствените си интереси и възгледи. Направен е бил преглед и на дейностите, реализирани до момента от  младежката организация. Младите хора са обсъдили и някои от проектите, реализирани с европейски средства и оказали положително развитие на град Добрич. Разисквали са детайли около предстоящия благотворителен коледен базар, заложен в програмата им, както и планираното в близко бъдеще.

Още от м. септември т.г., когато училището по изкуства беше одобрено да бъде част от Програмата, младшите посланици работят активно по набелязани от самите тях дейности – част от които е било и общественото представяне на „Програма за училища посланици“.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *