Водещи новини Общество

Деца от Добрич намериха изгубен телефон и го върнаха на собственика му

Две деца намериха и върнаха телефон по време на тържеството за запалването на светлините на коледната елха в центъра на Добрич.

Тана Николова и Християна Първанова са ученички от Спортното училище “Г. С. Раковски”. По време на празника момичетата се натъкнали на изгубения телефон и веднага го върнали на собственика. Оказало се, че това е Снежанка (една от дамите от аниматорския тим) от празника, организиран за посрещане на Дядо Коледа.

Родителите на момичетата са получили поздравления за доблестната постъпка от Община Добрич и от Областната дирекция на МВР, споделиха те пред Про Нюз Добрич.

Общината отправи благодарност към двете ученички и на официалния си сайт. В нея се казва:

Община Добрич благодари на Тана Николова и Християна Първанова от Спортно училище “Г. С. Раковски” за благородната постъпка по време на коледното тържество за запалване на елхата на Добрич. Те са намерили мобилен телефон и са го предали на полицията, а тя – на собственика.
Децата на Добрич винаги са проявявали отговорност и съпричастност. Ние ще бъдем до тях и ще ги подкрепяме!
Нека Светлите Коледни празници бъдат незабравими и сбъднат всички желания!

Related Posts

  1. I discovered your Деца от Добрич намериха изгубен телефон и го върнаха на собственика му | ProNews Dobrich page and noticed you could have a lot more traffic. I have found that the key to running a website is making sure the visitors you are getting are interested in your subject matter. We can send you targeted traffic and we let you try it for free. Get over 1,000 targeted visitors per day to your website. Start your free trial: http://y.rxhnet.de/2w6y Unsubscribe here: http://y.rxhnet.de/5kfw

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.