Водещи новини Общество

Деца и ученици от Добрич – победители в конкурса „Най-усмихнат клас на България”

От Добрич са победители в две от категориите на конкурса „Най-усмихнатия клас на България 2018”.
Организаторите обявиха резултатите от тазгодишния конкурс. „Всички участници в конкурса показаха на света, че „Усмивката прави силата! Благодарим Ви за това!”, споделиха от Сдружение „Усмивка“.
Тази година в конкурса участваха повече от 800 снимки. Над 600 класа от цяла България казаха ДА на Усмивката в училище и станаха официалните посланици на Усмивката 2018 в България.
За първи път тази година беше дадена възможност за онлайн гласуване на публиката, но за съжаление, бяха установени множество нередности и манипулации на IP адреси, поради което онлайн гласуването беше отменено.
Така, журито на Сдружение „Усмивка“ имаше както всяка година нелесната, но приятна задача да отличи най-креативните снимки тази година. Надпреварата за най-креативни снимки беше доста оспорвана и изборът на журито бе затруднен.

XIг-клас-ПГпо-туризъм-Пейо.-К.-Яворов-гр.-Добрич
В категорията „Най-усмихнати деца в детската градина“ най-креативните снимки, според журито, са на 4б гр. Калинка , ДГ №10 Слънчице, гр. Добрич, учители – Мима Йорданова и Станка Петрова. „Най-усмихнати гимназисти“ са учениците от 11 г клас на ПГ по туризъм „Пейо К. Яворов“, Добрич.
Официалното награждаване ще се състои на 07.12.18 г. (петък) от 11.00 часа в сградата на Областна Администрация гр. Бургас. Всички деца, участвали в конкурса получават е-Грамота от Сдружение „Усмивка“ с подкрепата на Община Бургас. Всички учители, участвали в конкурса получават е-Сертификат от Сдружение „Усмивка“с подкрепата на Община Бургас.
За първи път тази година, Сдружението отличава с международни сертификати и грамоти на английски език. Също за първа година, отличава и Училища на усмивката 2018.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *