Генерал Тошево Общество Политика

„Благотворителна Коледа” 2018 провеждат в Генерал Тошево

Чрез благотворителна инициатива, озаглавена „Благотворителна Коледа” 2018, от Община Генерал Тошево приканват към милосърдие, желаещите да помогнат финансово възрастните хора, намиращи се в невъзможност да посрещнат подобаващо светлите рождественски дни. Посочена е и общинска банкова сметка, където ще постъпват даренията.

Ето и цялото съдържание на обръщението от Община Генерал Тошево:

“УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
В навечерието на светлите коледни празници е особено важно да стъпим на здравите основи на морала и ценностите, на духовността и традициите, на грижата за отделния човек. Длъжни сме да направим така, че да дадем надежда и поводи за гордост на всички наши съграждани. Да възвърнем тяхната вяра, че доброто побеждава, макар и с малки стъпки. Да дадем заявка за достоен живот на всеки.
За съжаление, днес много семейства, самотни възрастни хора или такива, сполетени от бедствия и инциденти, живеят под прага на бедността. Те нямат възможност да посрещнат коледните и новогодишни празници в уютна и топла атмосфера, с отрупана трапеза, заобиколени от своите близки.
„Благотворителна Коледа” 2018 е техният шанс. Шанс да почувстват нашата подкрепа и подадена ръка в момент, когато това е най-необходимо.

Ако желаете да се включите в инициативата, моля, направете това до 19. 12. 2018 г. на следната банкова сметка:
Община Генерал Тошево
IBAN BG44CREX92608414708700
Плащане / 445100
Токуда банк – офис Генерал Тошево

Всеки дарител ще получи отчет за изразходването на предоставените средства/продукти, а резултатите от благотворителната кампания ще бъдат оповестени в общинските и областните медии, както и на сайта на Община Генерал Тошево.”

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *