Бизнес Общество

Office 1 Superstore се завърна в Добрич

Office 1 Superstore се завръща в Добрич, съобщават от компанията. Разнообразните и висококачествени продукти и услуги ви очакват на ул. „Любен Каравелов“ № 2. Работното време на магазина е от 9.00 до 18.00 часа от понеделник до петък и от 10.00 до 16.00 часа в събота, посочват от Office 1 Superstore.

По случай откриването на магазина се предлага 10% отстъпка за всички продукти. За да могат гражданите на Добрич да използват намалението, на място в магазина ще получат ваучер, като отстъпката не важи за продукти в промоция.

Подготвени са и други атрактивни промоции, сред които тези, поднесени от единственият магазин на веригата в града и обслужва пет общини на територията на област Добрич.

В него може да се открие пълното портфолио от предлаганите стоки и услуги на компанията – богат асортимент от мебели, офис техника и консумативи, канцеларски материали, хартиени изделия – всичко необходимо за офиса и училище.

Магазинът в град Добрич разполага с Copy & Print център, където ще се погрижат за доброто изграждане на вашия корпоративен имидж. Тук се предлага качествена изработка на фирмени печати, визитки, копирни услуги, ламиниране и подвързване на документи.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *