Водещи новини - дясно Образование

С обновена база детска ясла „Пролет” в Добрич посрещна 54-и рожден ден (снимки)

Своя 54-и рожден ден отбеляза детска ясла №5 „Пролет” по ул. „Екзарх Антим I” № 2.

Малчуганите пяха, танцуваха и предизвикаха с изпълненията си бурните аплодисменти на родители и гости, сред които бяха заместник-кметът по Хуманитарни дейности д-р Емилия Баева, както и дарители, спомогнали за огромната промяна в условията за отглеждане на децата в забавачницата. 

 

 

Екипът на детската ясла, ръководен от директора Кина Драгнева, за пореден път показа професионализма си и демонстрира високите резултати в работата си, благодарение на екипността. Те споделиха, че са особено горди, че са успели в рамките на един месец – от 1 до 31 август, да реновират помещенията за още една група и да приемат децата в обновена и здравословна среда за малчуганите.

На празника поканихме приятели, спомоществователи, спонсори, за да покажем това, което с тяхна и на Общината помощ, успяхме да направим, сподели Кина Драгнева.

В забавачницата в центъра на града, която от година е към детска ясла „Пролет”, се отглеждат и възпитават 60 деца на възраст 2-3 години. Само за шест месеца, след като Кина Драгнева пое ръководството й, след работа с космическа скорост, в двора на детската ясла бяха монтирани нови детски съоръжения за игра, осигурени изцяло от дарители. Към май тази година бе ремонтирана основно едната от занималните.

Днес бе представена и втората ремонтирана занималня. Тя грее в свежи цветове, има нови легла, шкафове, монтирани са 7 ПВЦ врати, подменено е подовото покритие, обновено е цялостното обзавеждане и оборудване, което да радва малчуганите и да спомага за пълноценната работа на екипа. Обновяването е реализирано със съдействието на Общината и спонсори.

Кина Драгнева изрази надежда да бъде реновирана и третата занималня, защото децата на Добрич заслужават да растат в здравословна среда.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *