Образование Общество

Талевци напомниха на шофьорите в Добрич: „Животът има предимство!“

Следвайки превърналото се мото на учебното заведение “Заедно за един по-добър и по-красив свят”, талевци излязоха край пътното платно, за да напомнят отново и същевременно да призоват шофьорите в Добрич, за разумно и отговорно движение, особено когато преминават край училищата в града.

Учениците от трети и пети клас, заедно със своите учители, излязоха от класните стаи за мълчаливо присъствие край уличното платно пред входа на училището. В ръцете си, малките активисти носеха плакати с надписи:  „Животът винаги има предимство!“, „Намали скоростта, преминава твоето бъдеще!“ , „Пазете децата!“ и др. На плакатите, изработени от децата, с подкрепа на техните родители, можеше да се прочете още: „Намали скоростта!”, „Бъди внимателен!”, „Запази детето!”,„Спри ти! Децата нямат спирачки!“.

За пореден път, учебното заведение демонстрира инициативно и отговорно отношение към възпитаниците си – онези, на които предстои да живеят и продължат наследеното от нас.

От ръководството на СУ “Димитър Талев” заявиха, че се гордеят със своите възпитаници и подкрепят изцяло заявеното от децата –  да бъдат спазвани правилата за уличното движение и отправеният от тях призив, да няма повече загинали по пътищата.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *