Спорт

Кокала изведе “Добруджа” на тренировка

Емил Велев – Кокала проведе първа тренировка с отбора на “Добруджа”, след като пристигна в града, за да поеме тима, който е в дъното на класацията.

Треньорът прие да поеме жълто-зелените, след като преговорите с него води лично председателят на УС на футболния клуб Николай Милков, който в края на миналата седмица замина за София, за да търси треньор.

Това се наложи, след като преди десет дни досегашният старши треньор Диян Божилов подаде оставка, приета ден по-късно от Управителния съвет. Съгласие да води клуба бе дал Диян Дончев, но след като пристигна в Добрич за представяне и първа тренировка с футболистите, се отказа.

Емил Велев-Кокала бе представен в 15 часа днес на футболистите, след което проведе и първа тренировка.

“Добрич е футболен град и заслужава отбор на по-високо ниво. Виждам и настроението на всички около клуба – искат Добруджа да остане в професионалния футбол. На първо време ни трябват няколко добри резултата, които да ни дадат спокойствие. Отборът има гръбнак и доколкото следих изявите, в първите си мачове играеше доста добре, но не постигаше резултати. Мисля, че това може да се оправи със сериозна работа и пълна концентрация от страна на футболистите. Головете са много важни във футбола, защото те носят точките, така че ще работим в тази насока”, сподели пред колегите от dobrudjabg.com Велев.

Снимка: Про Нюз Добрич

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *