Общество

Глоби за 13 от протестиращите в Добрич, на една кола са свалени табелите

На 13 от участниците в протеста в понеделник вечерта, участвали в блокирането на пътища в Добрич, се налагат глоби.
На 9 от тях актовете са връчени днес, за другите трима това предстои да се случи утре, съобщиха за Про Нюз Добрич от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. За един от протестиращите тече процедура за уточняване на собствеността на колата, тъй като тя е лизингова.

Няма уведомление в Община Добрич за протест днес

На един от автомобилите, участвали в протеста, са свалени регистрационните табели. Няма други спрени от движение коли, участвали в затварянето на пътища, информираха още от Областната дирекция.
Припомняме, че от МВР по-рано посочиха, че в рамките на протестните действия в Добрич, се включиха близо 70 моторни превозни средства, като 13 от водачите блокираха част от пътните артерии. След многократни приканвания да освободят движението и получен категоричен отказ и с цел недопускане на образуване на колони от изчакващи автомобили, полицейските служители осигуриха обходен маршрут за преминаване, информират още от пресцентъра на МВР.
От полицията припомнят, че няма протест, който да разрешава блокирането на магистрали и главни пътища, законите трябва да важат за всички и в този смисъл е задължително спазването на дадените от служителите указания.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *