Развлечение

Миро пусна новата си песен “Печат от моята душа” (+видео)

Тази вечер,  в предаването “120 минути” по bTV и в #YouTube бе премиерата на новата песен на Миро – “Печат от моята душа”. Над 50 човека екип са се трудили по най-новия проект на певеца от Добрич.

Освен всички класически музиканти, които участват в записите на песента, половинката от бившия дует „Каризма“ е работил по парчето и с големия Теодосий Спасов както и със солистката на ансамбъл „Филип Кутев“ – Нели Андреева. Именно тя, само преди месец, завладя сърцата на меломаните с друг свой дует – този с американската звезда Джос Стоун. Записът, който обиколи социалните мрежи, е правен през 2016-та, но вижда бял свят едва сега. Двете изпълняват народната песен „Малка мома“, седнали на стълбите на храм-паметник „Александър Невски“ и под съпровода на китара и контрабас.

Освен големите имена, с които работи по музиката, Миро е избрал да заложи и на впечатляваща картина, която да онагледи новото му предизвикателство. Клипът към „Печат от моята душа“ е сниман в две държави на общо пет места. Част от снимките са в България, а друга част – в студената красота на Исландия.
Камерата се е въртяла четири дни за да запечата най-подходящите моменти, а певецът си е направил селфи видео, с което да промотира бъдещата премиера, кацнал на исландски водопад, а зад гърба му грее ярка дъга.

Последното предизвикателство на Миро беше да застане зад камерата за клипа към песента си „Лошо скроен“. Освен с музиката и текста, в него изпълнителят се беше нагърбил и с визуализацията на идеята си. Той получи изключително позитивни отзиви за работата си по монохромното видео, което направи премиерата си в края на март и вече има близо милион гледания.

Според коментари, „Печат от моята душа“ е продължение на “Сувенир” и “Върха на планината”.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *