Култура

Братята от Добрич Пламен и Иво се поклониха към майка си в песен

„Светлината в тунела ми, да не се губя“, „Мамо казвам ти мерси, направи ме човек!“. Това са само част от думите, с които братята Пламен и Иво от Добрич, станали известни от X Factor, се поклониха към всички майки.

Те пуснаха най-новото си парче „Мама“, изненадващо лирична песен на фона на денс хитовете на колегите си. Баладата е заснета в добричкия театър, а видеото е дело на Майк Бази, който вади от тях най-нежните лица в монохромен клип с бял роял и черни дрехи. Както текста, така и музиката е на Иво и Пламен.  „Идеята за песента дойде от Иво още през лятото. Обикновено в процеса на работа по една песен се правят доста промени, но всичко пасна от първия път“, разказва Пламен. А вдъхновението е тяхната собствена майка.

Когато видяхме реакцията й, решихме, че искаме да предоставим тази емоция на много повече хора, на много други майки, които имат силна връзка с деца си.

Вярваме, че всяка майка, която слуша песента, ще се почувства специална, а всички останали ще си припомнят колко специална роля имат тези жени в семейството и обществото“, споделят още те.

Източник: Монитор

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *