Добрич Култура

Картички от деца ще изпрати за Коледа Община Добрич на партньорите си

Конкурс за коледна картичка организира Община Добрич. В него могат да участват ученици от първи до четвърти клас. Всеки, който желае да участва ще има възможността да твори на коледна тематика, съобщават от общинска администрация.

Kартичките трябва да бъдат двойни, формат – бизнес клас, размер – 210 х105 мм, рисувани или изработени с материали и техники по избор. На гърба (не вътре) на всяка трябва да се изпишат: трите имена, възраст, клас, училище на участника.  Представените за конкурса картички ще бъдат оценени от Комисия по критериите: съответствие с размерите и формата на заявените от организаторите условия; естетика, стил, оригиналност и самостоятелно изпълнение (без помощ от родител/учител). Крайният срок за предаване е 29 ноември 2018 година. Победителите ще бъдат обявени на 3 декември 2018 г. За първите места са предвидени атрактивни награди – таблет, мобилен телефон, детски часовник. Картичките ще бъдат изпращани до партньорски градове, чуждестранен дипломатически корпус в България, фирми и организации в Добрич, страната и чужбина.

Лице за контакт и приемане на картичките: Димитрина Русева – Дирекция „Хуманитарни дейности“, функция „Образование“ при  Община град Добрич – ул. „Независимост“ 7, ет. 8, стая 812.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *