Водещи новини Култура Туризъм

За Нова година – хитовият спектакъл на Софийската опера и балет „Mamma Mia” на сцената в Албена

За новогодишните празници в Албена ще гостува Софийската опера и балет със световния мюзикъл „Mamma Mia”. На 30 декември от 17:00 ч. във Вариете театър Албена, публиката  ще има възможност да се докосне до един от най – хитовите мюзикъли, спечелил симпатиите и уважението на меломаните – „ Мamma Mia ” с музика на шведската поп-група АВВА.

Незабравими емоции у публиката в навечерието на Нова година, създавани от  невероятната актьорска игра и вечната музика на АВВА, обещават режисьорът – академик Пламен Карталов и екипа му на зрителите на мюзикъла „ Мamma Mia ” в Албена.

Билети за спектакъла вече се продават в Албена, както и новогодишните пакети през колцентъра на тел 0700 12 110, а от края на месеца и онлайн на сайта на операта www.operasofia.bg  или www.eventim.bg.

Цените на билетите варират в зависимост от позицията и видимостта на мястото, като най-добрите места се предлагат на цени от 80 и 60 лв. Схема на залата има поставена на сайта на Албена. www.albena.bg, а на тел. 0700 12 110 може да резервирате и уточните закупуване на билетите.

Избралите до 31 октомври да празнуват новогодишните празници в Албена,  в Парадайс Блу хотел & Спа 5* или във Фламинго Гранд Хотел & Spa 5* ще ползват 10% отстъпка и от цената на закупени билети за спектакъла.

 

 

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *