Култура

Общи творчески идеи събират ученици от Добрич в Музикална работилница “12”

Ново творческо ядро от добрички ученички в 12 клас, създава проекта Музикална работилница “12”, в Младежки център – Добрич, съобщи вокалният педагог Елена Карабельова.

“Идеята за създаването на новата младежка неформална група Музикална работилница “12” дойде от самите момичета – Елеонора Иванова, Габриела Назърова, Стефани Маринова, Дамяна Димова, Александрина Карадалиева, Цветелина Владева и Антония Петрова. Всички момичетата са в 12 клас и им предстои завършване на средното образование. Ние създаваме доста неща, а имаме идеи за много още, но до момента, всяко едно от момичетата работеше по собствени музикални проекти. В момента всички са изключително ентусиазирани от идеята да работят заедно и Музикална работилница “12” ще им позволи да осъществят своите идеи. Надявам се, че това е само началото на един красив музикален проект “12”, който ще даде шанс и на други млади хора, да се включат в бъдеще при реализирането на музикални намерения”, сподели Елена Карабельова за Про Нюз Добрич.

Създаването на неформалната група Музикална работилница “12” е изцяло инициирано от потребността на най-големите и опитни млади поп-изпълнители от Студио „Сарандев“, да реализират свои музикални проекти.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *