Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Гостите на Албена ще посрещнат Нова година с парти с Деси Слава и Графа

Богата музикално-артистична програма са подготвили домакините от ваканционно селище Албена за гостите, които изберат да посрещнат там новата 2019 година, през която Албена ще чества своята половинвековна история. Тя ще започне с балканско парти с Деси Слава на 29 декември, за да продължи на следващия ден с Латино парти с група "Del Padre", Бал с маски с участието на Веси Бонева и звездна гала вечер на 31 декември с Графа, Live band и DJ програма.

Гурме шедьоври на Новогодишната трапеза в Албена

С това изненадите в Албена не свършват. За първи път на морска сцена, в навечерието на Новата година на 30 декември на сцената на Вариете-театър "Албена" ще бъде представен култовият мюзикъл "Mamma mia" на Софийска опера и балет под режисурата на маестро Пламен Карталов. Сега можете да се възползвате от 10% намаление за ранни записвания, валидно при резервации и 100% плащане до 31.10.2018 година за "Фламинго Гранд Хотел & Спа" и за "Парадайс Блу Хотел& Спа".

Нова година сред лукс и разкош предлага Албена

3-дневен пакет с нощувки, закуски, вечери, специална музикална програма и гост звезди, както и Новогодишна гала вечеря в бална зала е от 739 лева на човек.
c