Крими

Задържаха крадец, обрал множество домове и офиси в Добрич

Задържан е 28-годишен криминално проявен мъж, който в рамките на две седмици е извършил седем взломни кражби из Добрич, за които има доказателства. Не е изключено крадецът да е автори и на други престъпления. Разследването продължава, съобщиха от ОД на МВР.

Оттам информират, че крадецът е задържан след проведено разследване от служители на Областната дирекция и на Първо РУ. Той е от с. Могила, Шуменско.

Установено е, че е извършител на общо седем взломни кражби, извършени   на територията на град Добрич за периода 20 септември – 4 октовмри. Взета му е

постоянна мярка за задържане под стража. Работата по установяване и документиране на цялостната му престъпна дейност продължава.

Задържаният е автор на кражбата, при която от офис на застрахователен брокер задигна сумата от 70 лева и 40 броя стикери за застраховка „Гражданска отговорност”, а от апартамент открадна 12 000 лева , €4500, 13 златни пръстена, 4 златни гривни, златен синджир и 3 комплекта златни обеци. Сред плячката му има още лични документи, пари, телефони и т.н.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *