Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Събират пари за пластична операция на пострадало в катастрофа в Добрич момиче

Съучениците на Нелиса Михайлова, която пострада при катастрофа в неделя вечер, разпространиха апел в социалната мрежа за набиране на средства за пластична операция на момичето. В апела на децата от СУ "П. Р. Славейков" се казва: „Нелиса Михайлова, възпитаник на нашето училище от 11 „а” клас, пострада тежко при ПТП. Да нейното възстановяване са необходими средства за направата на пластична операция. Нека всички помогнем на Нелиса и покажем нашето съпричастие, защото в този момент тя има нужда и от подкрепата ни! От името на нейните приятели и съученици Ви благодарим! Директор: 058/604422 и зам.-директор 0895556701”.

Спешно събират 6000 лева, нужни за спасяването на ученик от ФСГ в Добрич

Припомняме, че 17-годишното момиче пострада при катастрофата на 7 октомври, около 22 часа по булевард „Русия”, при която лек автомобил, в който са пътували Нелиса и приятелят й, се заби в крайпътно дърво. Момчето – Емо Ангелов, е с опасност за живота, като за спасяването му трябва да се направи операция, за която са нужни 6000 лева. За тях съучениците му вчера организираха кампания за набиране на средства. Съучениците на момичето споделят: „Скъпи приятели, така както успяхме за Емо нека и за Нелиса бъдем така съпричастни . Те са изключително млади , живота е пред тях. Всеки, който ги познава знае , че те по никакъв начин не заслужаваха това. Нелиса е в съзнание, стабилна е, но й предстои пластична операция, която ще е доста тежка. Срещата с пластичния хирург е утре, затова не можем да кажем конкретна сума, но очакваме да е доста голяма.

С опасност за живота е ученикът, който катастрофира снощи в Добрич

Искаме да изпреварим събитията и да имаме готовност за сумата, която ще чуем утре, за да може всичко да се случва бързо и да излязат от този Ад и двамата! Благодарим на всеки, който не остава безразличен към случилото се. Не забравяйте, че всеки от нас можеше да е на тяхното място и, че ненаказано добро няма!” Обявена е и банковата й сметка, по която могат да се правят дарения. Нелиса Михайлова Експресбанк – Добрич IBAN: BG67TTBB94001528109147
c