Общество

Обявиха банкова сметка за операция на пострадалата при катастрофа красавица от Добрич

Обявена е банкова сметка, по която се набират средства за предстоящата пластична операция на 17-годишната ученичка от СУ “П. Р. Славейков” Нелиса Михайлова.

Момичето пострада тежко при катастрофа в неделя вечерта по бул. „Русия“. Лекият автомобил, управляван от 18-годишния й приятел, се заби в дърво. Момчето е в тежко състояние, с опасност за живота. Утре предстои да бъде оперирано.

Нелиса е родом от Генерал Тошево, но живее в Добрич със семейството си. Ученичка е в 11 клас на СУ “П. Р. Славейков”. За нея, освен операция на счупения крак, предстои сериозна пластична операция.

Затова съучениците й стартираха кампания за набиране на средства. Разпространени са дарителски кутии в града. В училището също има поставена кутия и та се събират средства. Предстои тя да бъде отворена утре.

В апела на децата от СУ “П. Р. Славейков” се казва: „Нелиса Михайлова, възпитаник на нашето училище от 11 „а” клас, пострада тежко при ПТП. Да нейното възстановяване са необходими средства за направата на пластична операция. Нека всички помогнем на Нелиса и покажем нашето съпричастие, защото в този момент тя има нужда и от подкрепата ни! От името на нейните приятели и съученици Ви благодарим!“

„Искаме да изпреварим събитията и да имат готовност за сумата, която ще е необходима за пластичната операция, за да може всичко да се случва бързо и да излязат от този Ад и двамата! Благодарим на всеки, който не остава безразличен към случилото се. Не забравяйте, че всеки от нас можеше да е на тяхното място и, че ненаказано добро няма!”, споделят още децата.

Обявена е и банковата й сметка, по която могат да се правят дарения.

Нелиса Михайлова

Експресбанк – Добрич

IBAN: BG67TTBB94001528109147

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.