Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Гурме шедьоври на Новогодишната трапеза в Албена

Шеф-готвачите на ваканционното селище са вложили цялото си въображение, за да подготвят специалната Новогодишна вечеря за гостите си, избрали да посрещнат 2019 година във “Фламинго Гранд Хотел & Спа” и за “Парадайс Блу Хотел& Спа”. Главният герой в менюто е сочен млечен риб стек "Албена" в дует с карамелизирано пилешко роле, ароматизирано с градински чай от манго и мента, върху поляна от горски гъби с трюфелов парфюм, хрупкави аспержи, пухкаво картофено пюре и пуканки от амарант в мантия от сос Бордо. Новогодишната гала вечеря в “Парадайс Блу Хотел& Спа” ще бъде поднесена в бална зала Sea. 5-степенното сет меню е представено от шеф Николай Диков и шеф Станимир Томов. Перфектно ситуиран в центъра на комплекса и на самият бряг на морето, новопостроеният петзвезден хотел Парадайс Блу, предоставя на своите гости най-висок стандарт за качество във всяко едно отношение. Комплексът съчетава френски шик и изисканост на брега на морето. Елегантният почерк на парижкото студио Borella Art design е избрало концепцията "Flying away" с мотива да избягаш и забравиш, но да срещнеш и почувстваш себе си в свят на хармония, чистота и прозрачност. Във “Фламинго Гранд Хотел & Спа” новогодишна гала вечеря на 5-степенно сет меню е  представена от шеф Иван Георгиев. Тя ще бъде поднесена в бална зала Ара Разположен в сърцето на красивия курорт Албена, пет-звездният Фламинго Гранд е едно истинско бижу. С изключително модерните си стил и архитектура, хотелът създава приятна атмосфера за релакс и отмора.
c