Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

При сватбите бялото отстъпва на пастелните тонове, твърди агент от Добрич

Николина Михова-Недкова е сватбен агент от Сватбена агенция Stilezza Weddings в Добрич. Само преди ден тя участва в първото сватбено изложение, проведено в голф комплекса „Лайтхаус Голф и Спа”, а в края на тази седмица ще се представи и на форума в „Блек сий рама”. При участие в изложения се стремим да представим нещо ново, което не е правено в нашия регион, което да ни отличава, да има свой характер и дух, сподели пред Про Нюз Добрич Николина Михова-Недкова. Затова на изложението в „Лайтхаус Голф и Спа” агенцията от Добрич е представила елегантно-романтичен декорация в стил Прованс. В декорацията си Stilezza Weddings е заложила на геометричните форми, актуални през последните година-две. Тоз път тя е заложила на шестоъгълника. Той присъства във всички елементи от декорацията за сватбеното тържество – от меню картите, през подаръците за гости до арката за младоженците.

Сватбените тенденции за 2019 г. представи изложение в Лайтхаус край Балчик

Цветовото решение е в бордо, зелено, светло розово, както и техните нюанси. Бордо е цвят, който се свързва с есента и носи изключителна класа, но и свободния дух на прованс, той прави връзка с природата – с дървените елементи, със зеленината. Прави впечатление, че напоследък актуални в сватбената декорация не е снежно бялото, а пастелните цветове – светлорозово, екрю, прасковено. Много популярно през последните години е и златното. Каква ще е гамата на сватбената декорация обаче зависи от духа на младоженците, а не само от мястото на тържеството. Много от тях залагат на класическата визия, но с акценти, които да изразяват тяхната екстравагантност.

Сватбата в Албена – като вълшебна приказка

Актуална е и близостта до природата, изразена с дървесни елементи и повече зеленина, както и елементи, които осигуряват повече „въздушност” на сватбената декорация.
c