Общество

Сватбените тенденции за 2019 г. представи изложение в Лайтхаус край Балчик

Сватбените тенденции за 2019 г. представи изложение, което се проведе днес в „Лайтхаус Голф и Спа Хотел” край Балчик. То се организира за първи път в голф комплекса.

Бъдещите младоженци имаха възможност да се срещнат на едно място с всички професионалисти, които да направят тяхната сватба уникална. Показани бяха оригинални идеи за аранжиране на пространството, детайли за интериора и други елементи, които биха били полезни както за сватбено, така и за лично или корпоративно събитие.

В него участваха сватбени агенции, фотографи и фирми за видеозаснемане в сватбената кинематография, флорални агенции и др.

Агенциите показаха иновативни идеи за създаването на отличителен дизайн  на сватбения декор, за сбъдването на мечтаната сватба, за рисуване със светлина и представяне на сватбени моменти по уникален начин.

Посетителите имаха възможност да се запознаят с различни стилове в областта на декора, да се докоснат до вдъхновяващи флорални украси, да разберат кои са най-актуалните елементи в сватбения макиаж и фризура, както и модните тенденции при булчинските рокли.

 

Акцентите при фото и видео заснемане на сватбено тържество, както и ексклузивни ястия предлагани за сватбени мероприятия, бяха другите акценти от изложението.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *