Култура

The Maze откри клубния сезон с промо концерт в парка на Добрич

На 15 септември, добричкият лайв клуб The Maze направи промо откриване на новия клубен сезон, представяйки на лятната сцена на скейт площадката в градския парк на Добрич няколко музикални групи, които бяха поканени за участие специално за тази цел. Както предварително беше обявено от организаторите на промо събитието, рок музиката и свободният дух, който носи тя,  бяха главният сценичен участник.

Още в 16 ч., първи на сцената излязоха музикантиte от най-младата добричка рок-група “Крийп” – всички, ученици в СУ “Св. Климент Охридски”, с единствено изключение – барабанистката им Татяна, която е ученичка в ЕГ “Гео Милев”. След тях, дойде ред на варненската пънк-рок банда “Взлом”.

Десертът беше запазен за пловдивчаните от “Акустик корпорейшън” – Иво Матеев – китари, укулеле, вокали / Иван Мелин – тромбон, вокали /Александър Михайлов – саксофон, кавал /Теодора Матеева ”Dochie” – вокали /Георги Узунов – бас, и Владо Христов – ударни. Музикантите осигуриха невероятно удоволствие за маниаците на свежата музика – изискан букет от жанрово разнообразие – фънк-рок, блус, суинг, ска и балкански етно-елементи.

За да поставят точка на вечерта, организаторите бяха поканили софийската група “Бъкс” – с приятна авторска музика, носеща настроението на отиващото си вече лято.  

Ето какво сподели за ПроНюз Добрич, Деян Николов – собственик на лайв клуб The Maze, Добрич:

“Днес, тази вечер правим официално промо на активния клубен сезон в The Maze. Идеята за лайв на открито е да припомним на всички, че след трите месеца ваканция, ние сме отново тук, отново заредени с идеи и енергия – при това сме напълнили обилно кошницата с изненади.

Ако трябва да опиша с няколко думи нашият клуб – това е мястото на младите, на различните и мястото, където всеки един може да дойде, за да изяви своите артистични способности. До момента сме давали сцена на всевъзможни музикални и поетични хора и формации. През този сезон сме подготвили и нови изненади за младите по дух в Добрич – освен утвърдените музикални участия, които посетителите на клуба със сигурност отново ще могат да видят, освен поетичните изяви на талантливи творци, които в никакъв случай няма да липсват и през този сезон, ние сме включили в програмата за участие и един изключително приятен и развлекателен жанр в пърформанса – стенд ъп комедията. Вярваме, че и тази нова добавка, която сме подготвили, ще се хареса на публиката в Добрич. За момента мога да разкрия само, че Шкумбата се е заканил, като дойде със своето комедийно шоу, да разплаче от смях и най-заклетия догматик. Добре, ще издам още малко – очаквайте едно много стилно участие, което ще ни гостува съвсем скоро – това е акустичното дуо Стефан Вълдобрев и Иван Лечев.

Пожелаваме си още по-добър клубен сезон в The Maze, както и повече и нови привърженици на истински хубавата музика и авторското изкуство, представяни абсолютно на живо”.

 

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *