Добрич Култура

За първи път в Добрич ще се проведе September Sun Rock Fest

За първа година на скейт парка в градския парк „Свети Георги” в Добрич на 7 и 8 септември ще се проведе September Sun Rock Fest.

12 групи от цялата страна ще зарадват рок – феновете със своите хитове и ще взривят публиката с много рок и метъл, съобщават от Община Добрич.

Първи на 7 септември от 16:00 ще се представи столичната група W.O.P.S. След тях на сцената ще забият MIRROR, MOTORACE (Motorhead tribute), DAY OF EXECUTION, а на финала на първата вечер ELINOR ще запалят сцената с техния Rammstein tribute.

Фестивалът е предвидил и забавления за най-малките. Те ще започнат в 10:00 с много детски игри, състезания, пиеси, детско караоке и Рок-училище, което ще позволи на най-малките да се докоснат до инструментите и да получат първият си музикален урок. Рок-училището ще бъде закрито от най-младата добричка група CREEP в 16:00.

След тях започва втората вече на фестивала с варненската група DEVIOUZ. На сцената ще забият и групите THE FLYING DETACHMENT, ATTAXIC, GRIMAZE, FORGOT THE TEN, както и хедлайнерът– ОБРАТЕН ЕФЕКТ.

Водещ на първия September Sun Rock Fest ще е Ивайло Ранов – Шеки.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *