Водещи новини Развлечение

Британска филмова звезда се засели в Оброчище, представя там новия си филм

Новият филм „Избраните” /”The Chosen Ones”/ на британския актьор и продуцент Мел Милс ще има премиера утре, 31 август, в село Оброчище, съобщи той.

Англичанинът притежава имот в най-голямото балчишко село от няколко години, но това лято почти през цялото време е тук, обясниха хора от селото.

Снимките на новата лента са приключили през юли миналата година.

Филмът, според Милс, е от жанра “артхаус”. Всичко е заснето в района на българското Черноморие. Повечето от младите актьори и филмовия екип са българи и са пребивавали в района на Варна по време на снимките. Филмът е независима продукция.

Някои сцени са били заснети около комплекса „Бултрак” край Оброчище преди неговото обновяване. Сега именно там ще бъде премиерата на „Избраните”.

Филмът е подходящ за всички възрасти, той е на английски език с пълни български субтитри, поясни Милс.

В Оброчище – на 31 август от 21 часа в комплекс „Бултрак”, ще бъде единствената му прожекция, преди участието му в различни филмови фестивали, след което ще бъде публично достъпен за покупка.

Мел Милсе актьор от Англия и е участвал в много филми и сериали, предимно в роли на екшън герои. Той е баща на 4 деца – 3 момчета и едно момиче. Бившата му жена е Гери Мичъл.

Кариерата на Мел Милс като професионален актьор започва на 14 години,с участие в нискобюджетна филмова продукция на BBC. Нужни са няколко години, преди Милс да реши да се занимава изцяло с професионално кино. През 2006 г. Мел Милс осъществява мечтата си и започва да снима в различен тип кинопродукции. Същинската актьорска работа на Мел обаче започва през 2009 г., когато бъдещата звезда получава предложения за поддържащи роли в две кинопродукции, и първата си главна роля в продукция за Канал 4. От 2010 г. се отдава изцяло на кариерата си като кино актьор.

Мел Милс е познат като продуцент и актьор от множество филмовите продукции, сред които “Който се осмелява”, „Отвличане 2: Отмъщението на кошерната кралица”, „Essex Boys: Закон за оцеляване”, „Хулиганските войни”, „Джак Изкормвача: Окончателната история”, „Тъмната материя”, „Опечената любов”, „Радио Лондон” и др.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *