Водещи новини - дясно Каварна Развлечение Регионални - начална

Променят движението в Каварна във връзка с парада на ретро автомобили

Каварна отново ще е част от маршрута на XIV-ото класик рали “Варненски автомобилен събор”2018.

Всички любители на автомобилния спорт ще могат да се насладят и разгледат ретро колите, които ще са разположени на централната пешеходна зона на 25 август от 15:00 часа, съобщиха от крайморската община. Ще се проведе и “Майсторско управление”/Слалом/, в което община Каварна ще награди трима от участниците.

С № 1 ще стартира шампионът за 2017 г. – Детелин Нанев от Каварна. И през тази година той ще бъде един от претендентите за победата в ралито.

Събитието е IV-ти кръг от националния ретро рали шампионат с коефициент 3 на трудност. Организатор на ралито е “Нептун Мотор спорт” със съдействието на СБА – Варна и Авто Мото Ретро Клуб /АМРК/ от морската столица.

Във връзка с автомобилния парад, на 25 август се въвежда временна организация на движението, съобщават от община Каварна. Забранява се движението и паркирането на пътни превозни средства от 15.00 часа до 17.00 часа по ул.”България” в участъка от ЦКБ до светофарната уредба. За осигуряване на безопасността на движението се препоръчват следните маршрути: за идващите от посока Шабла – по ул.”Добротица”, ул.”Стефан Караджа” и ул.”Георги Кирков”; за идващите от посока Балчик – по ул. “Георги Кирков”, ул.”Стефан Караджа”, ул.”Добротица”.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *