Водещи новини Култура Туризъм

“Джазът среща класиката” с четирима виртуози на рождения ден на Албена

На рождения ден на ваканционно селище Албена днес, 24 август, виртуозните пианисти Иван Янъков, Георги Черкин, Ангел Заберски – син, Живко Петров, съпровождани от двама джаз музиканти – Димитър Семов – барабани и Борис Таслев – контрабас, ще изнесат концерт на лятната сцена до хотел “Добруджа” от 20:30 часа. Традицията на такъв празник е подарък да се поднася на рожденика, но в случая несравнимото преживяване “Четиримата пианисти”, в което “Джазът среща класиката” – на 40 пръста е подарък за гостите. Входът е свободен. Програмата обещава богата палитра от емоции – оригинални музикални аранжименти на европейски и български музикални шедьоври.

През деня домакините са подготвили множество изненади за гостите.

Сутринта в 9:00 часа на игрището на хотел „Ралица“ служителите на ваканционното селище ще се впуснат в спортна надпревара. Те ще мерят сили в три дисциплини: дърпане на въже, плажен волейбол и мини футбол.

Вечерта от 20:00 часа, на поляната до хотел „Добруджа“ за децата ще има различни атракции  – мимове и игри с аниматори. Официалното тържество ще започне в 20:30 часа на лятната сцена, когато ще е и концертът „Джазът среща класиката“ – на четиридесет пръста. Традицията повелява рождениците да получават подаръци, но в случая  подаръците ще са за гостите, уверяват от черноморския курорт с уточнението, че музикалният подарък ще е специален.

Днес “Албена“ стартира продажбите на резервации за следващия сезон. Ще има и торта с внушителни размери, приготвена по специална рецепта.

Рожденият ден ще продължи и на следващия ден от 20:30 часа с „Birthday After Party” – шоу на аниматорските екипи, което ще започне с „Grill Master Chef Tournament”. В него ще участват най – добрите шеф-готвачи в „Албена“. След дегустация публиката ще избере Топ 3.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *