Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Премиерно: „Да пееш под дъжда“ край морето в "Двореца"

На 16 август, край морето в Балчик, ще бъде премиерно представен за Европа и България, музикално-сценичната версия на класическата холивудска продукция „Да пееш под дъжда“, съобщават домакините от Културен център "Двореца". На сцената, в главните роли ще се превъплатят великолепно познатите на публиката, български артисти - Орлин Горанов и Мариян Бачев.

Този мюзикъл е мечта. Всичко, от което е създаден - музика, сюжет, диалог, стихове е такова, каквито са мечтите. Красиви и съвършени.Затова и в него става дума за човешките мечти. Не непременно сбъднати, но живи. Хората са единствените в природата, които мечтаят. Ние сме все повече и все по-близо до глобалното. Разбираме и виждаме всичко за секунди, чрез върховете на пръстите, които управляват екраните на електронните ни устройства. Изображенията и новините изместват мечтите. За мечтите трябва въображение и духовност, а не просто любопитство и тач скрийн.

„Да пееш под дъжда" разказва за това, как мечтите сме самите ние. А всяка сбъдната мечта е едно чудо. За онези, които ги сбъдват, и за тези, които са свидетели на сбъдването.Човек има святото задължение да е щастлив. С онова щастие, което не се постига с пари и власт.

Началото на представлението е в 21:00ч. на Открита сцена "Двореца", а билети могат да се закупят от крайбрежната каса на входа на Архитектурно-парковия комплекс.
  • 10 лв. - за възрастни
  • 8 лв. - за деца и пенсионери
За резервация - на тел: 0899883478
c