Водещи новини Общество

Застрахованите в Олимпик могат да сключат договори с друг застраховател от днес

Застрахованите по Гражданска отговорност в ЗК Олимпик могат да сключват нови договори с друг застраховател от днес – 15 август 2018, съобщиха от Комисията за финансов надзор.

От там информират всички, които имат задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ в Застрахователна компания Олимпик АД клон България, която ще се прекрати от на 17 август 2018 г., че е създадена необходимата организация и Гаранционният фонд е осигурил техническа възможност за сключване на нови полици с други застрахователи от днес, 15 август 2018 г.
Периодът на покритие по новата полица трябва да започва най-рано от 18.08.2018 г. (събота) от 00:00 ч.
Полиците, сключени със Застрахователна компания Олимпик АД, ще осигуряват покритие до 23:59:59 часа на 17 август 2018 г., посочват още от КФН.

Стотици коли и в Добрич остават без Гражданска отговорност от 18-и август

Както Про Нюз Добрич вече съобщи, стотици aвтoмoбили и в област Добрич ocтaвaт бeз зaдължитeлнaтa зacтpaxoвĸa “Гpaждaнcĸa oтгoвopнocт” oт тази събота, 18 aвгycт, след като ĸипъpcĸoтo зacтpaxoвaтeлнo дpyжecтвo “Oлимпиĸ” фалира. В страната броят на потърпевшите собственици на автомобили е близо 200 000. ЗК „Олимпик” в национален мащаб е на четвърто място по пазарен дял – 9,2%.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *