Образование

Йогалатес за деца предлага клуб „Приятели” в Добрич

Занимания по йогалатес имаха децата, които посещават клуб „Приятели” в Добрич, съобщиха оттам. По този начин децата се учат да ценят дишането и да се наслаждават на красотата на това, което правят.

Йогалатесът е двигателна практика, която съчетава гъвкавостта и хармонията на йогата и стягането на мускулите, което е  характерно за пилатес.

„Чрез Йогалатес тялото става гъвкаво и грациозно. Друг плюс на новата физическа практика е, че е подходяща за всякакви възрасти”, сподели Мариета Здравкова – преподавател по йогалатес на децата,  посещаващи  ДК „Приятели”.

Заниманията се осъществиха по проект „Довиждане лято,  здравей училище“, който се реализира от неправителствената организация „Сдружение клуб Приятели – ДМ“. Той се осъществява по програмата за финансиране на гражданските инициативи в полза на местната общност от бюджета на град Добрич за 2018 г.

След успеха на заниманията в рамките на проекта, екипът на клуб „Приятели” реши от октомври да организира занимания по Йогалатес  за деца на възраст от 4 до 10 г.

Записванията започват от утре – 7 август, на телефони:

  • 0897 944383 и 0894 797 723
Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *