Крими

Задържаха наркодилъри от Добрич след нощни спец-акции на полицията

Трима добрички наркодилъра са задържани само за една нощ, след изненадващи спец-акции на полицията, информираха от ОД на МВР.

На 2 август, след събрани специализирани данни, сочещи връзка с нарко престъпления е извършена проверка на частен дом по бул. „Русия” в град Добрич. При проверката, в специално изградени тайници в къщата, служебните лица откриват суха тревна маса с тегло 329 грама, две електронни везни и полиетиленови пликчета, подготвени за пакетиране.

С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения С.Х. (49 г.) от Добрич. Работата по установяване и документиране на цялостната му престъпна дейност продължава по описа на ОД МВР Добрич.

През същата нощ на 2 август, около 22:00 часа, след извършена проверка в частен имот на територията на град Добрич, е бил задържан криминално проявения Ю.К. (34 г.) от град Добрич. В жилището е била установена суха тревна маса с тегло 1 грам и бяло прахообразно вещество с тегло 1 грам, реагиращи при полевия тест на наркотичните вещества канабис и амфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 3 август, малко след полунощ, при извършена изненадваща проверка на М.М. (23 г.) от град Добрич, спец-полицаите са открили бяло прахообразно вещество с тегло 1,2 грама, реагиращо като амфетамин. Лицето е било задържано за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.