Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

В един гроб положиха убитата при катастрофа бременна жена и бебето й

Днес в село Воднянци са погребани загиналите в жестока катастрофа вчера 20-годишна бременна жена и 34-годишния й чичо. В гроба до мъртвата жена било положено и телцето на бебето й, разказаха за Про Нюз Добрич хора от селото. Обясниха, че коремът на бременната в осмия месец жена бил буквално разрязан при зверския удар. Цялото Воднянци и няколко съседни села се събрали днес за погребението на жертвите при катастрофата, станала по пътя от Воднянци към Добрич, вчера около 4 часа.

Мъж и бременна жена загинаха при жестока катастрофа на път към Добрич

„Цялото село е в шок. Не можем да проумеем какво се е случило”, коментираха местните. Обясниха, че загиналият мъж има съпруга и две дъщерички – на 3 и 8 години. Имал собствен бизнес в Германия, където държал магазин. Когато племенницата му отишла на гурбет, първоначално работела при него. Както Про Нюз Добрич вече съобщи, загиналата е Айсел Етен. Заедно с мъжа си живеели в Германия. Прибрали се, за да вдигнат сватба. 20-годишната Айсел била булка в неделя. Трябвало днес отново да пътуват за Германия, където да роди. Очаквала момиченце.

Загиналата бременна била в 8 месец, вдигнала сватба в неделя

Вечерта във вторник фамилията отново се събрала. Чичото и бременната жена към полунощ се качили, за да изпробват новата кола на братовчеда на Айсел, обясняват местните. По-късно станало ясно, че двамата са загинали на място, след като Мерцедесът се блъснал последователно в две дървета.  
c