Водещи новини Крими

Извергът горил с цигари лицето на Виктория, държал я без вода и храна

Обезобразена от бой и гаври е 18-годишната Виктория Георгиева от Добрич, която бе похитена от 32-годишният дилър Мирослав Дяков Дяков. Той близо месец я държал насила и зверски се е гаврил с нея, съобщиха за Про Нюз Добрич близки до разследването. Гасил е цигари по лицето на момичето.

Държал го е постоянно дрогирано, без вода и храна. Цветът на кожата й е сивопепеляв. Дългогодишни лекари споделиха, че никога досега не са виждали такова зверство.

„21 години съм лекар, но такова нещо не съм виждал. Нямам думи, с които да опиша трагедията”, сподели зам.-директорът на болницата д-р Бисер Ботев. Снощи момичето е преместено от Спешното във Второ вътрешно отделение, а днес вече е в Реанимацията на болницата в Добрич, където за нея се полагат непрекъснати грижи”, увери още д-р Ботев.

Откриха отвлечено и изтезавано момиче в дома на наркодилър от Добрич

Детето е измършавяло, тежи не повече от 50 килограма. Нивото на хемоглобина му е на долната граница, на ръба на живота. Но, момичето ще живее, уверяват медици. Сега състоянието й е много тежко, но няма да остане инвалид, добавиха те.

Била толкова наплашена, че при всеки опит да бъде докосната, подскачала от страх.

20 дни е била бита и друсана.

От година употребявала марихуана. Била клиентка на Мирослав. Отишла доброволно при 32-годишния дилър, за да си купи цигара.  Когато след това поискала да се прибере, мъжът не я пуснал. С бой и заплахи я държал затворена в апартамента и дрогирана. Давал и амфетамини, с които Виктория не била свикнала и през цялото време била в полунесвяст. Бил я. Според лекарите има следи от връзване. Очаква се съдебният лекар да даде заключение какви са нанесените травми на момичето. Срещу Мирослав ще бъде повдигнато обвинение за нанесена телесна повреда, но експертизата ще покаже дали ще го съдят за тежка телесна повреда, както и дали има данни за изнасилване.

Засега срещу 32-годишния са повдигнати други две обвинения. Едното е за държане на наркотици, а другото – за това, че против волята му е лишил момичето от свобода, съобщи за Про Нюз Добрич окръжният прокурор Пламен Николов. Тази вечер той е успял да разговаря с Виктория. Очаква се утре тя да даде показания пред съдия.

18-годишната жертва на похитителя от Добрич спешно се нуждае от рядка група кръв

Предстои утре прокуратурата да внесе в съда искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража” за Мирослав Дяков. Мъжът три пъти е осъждан – все за разпространение на дрога. Едното от делата все още е в съдебна фаза.

Продължава да се търси кръв за 18-годишната Виктория. Момичето е с рядката кръвна група AB (-). Дарителите трябва да отидат в кръвните центрове в Добрич или Варна.

Информацията за публикацията е по данни от:

 • Виктория Кирилова Георгиева
 • Болница: МБАЛ Добрич
 • Отделение  “Реанимация”
Follow Me:

Related Posts

 1. Илияна says:

  Сега пък как разбраха че е употребявала марихуана,детето не е добре ние пак философстваме

  • Илияно, наркоманка е !!! Продължава да се мъкне с наркоманите по центъра. Разгледай ѝ фейспрофила и не я защитавай, ами я вразуми. Племенница ти е. Пък ония тъп Киро брат ти и още по-тъпата курва Тана, която вече има едно изоставено дете, са за разстрел !!!!

 2. Людмил says:

  Такива мърши не бива да са сред живите , но за съжаление ги има и ще ги има за в бъдеще . Жалко за детето че е преживяло подобен ужас , ще бъде компенсирано на 100% когато мършата се върне обратно зад решетките , след като е бил заключван знае какво го очаква . Това ще му е бенефиса за преобразяването от мъж в жена .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *