Каварна Култура Регионални - начална

В Камен бряг Юри Чарийски разкрива тайните на фотографията за 20 деца

20 деца се включват в тазгодишното юбилейно издание на Приключенска фотоакадемия Камен бряг – 2018, съобщават от Община Каварна.

Тя се организира от едно от водещите имена в областта на художествената и рекламна фотография в света и и преподавател в Университета по приложни изкуства във Виена – Юри Чарийски, съвместно с Община Каварна и Сдружение ЕКОНОРД – Камен бряг.
Участниците са настанени в палатков лагер в двора на кметството. Заниманията ще се провеждат до 26 юли в информационния център и околностите на красивото каварненско село.
„Както всяка година първоначално научаваме техниките и учим децата, които не са идвали до сега”, заяви Юри Чарийски. Той допълни, че участниците са разделени в две групи. На по напредналите се дават задачи, а с начинаещите се започва отначало.
Бъдещите фотографи ще имат възможността да се запознаят с фото техниката и с основите на фотографските композиции. Програмата включва снимане на фоторепортажи по тема, заснемане и описание на портрети и преработване с „Лайтрум“ и „Фотошоп”. Предвидени са приключения сред природата, запознаване с подводния и надводен свят в околността, забавления с игри, закаляване със спорт, поход, пикник, нощуване под звездите и други.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *