Водещи новини - дясно Култура

„Опасен чар – С песните на Тодор Колев” гостува в Добрич

Утре вечер – от 19 часа на 16 юни, Филип Аврамов, симфоничен оркестър и група „Акага“ излизат на една сцена, за да срещнат публиката в Добрич с песните на Тодор Колев.

Вечно интригуващите песни на Тодор Колев са аранжирани светилото Нелко Коларов, ще ги изпее Филип Аврамов, заедно с група Акага и оркестъра на Варненска опера. Спектакълът „Опасен чар – С песните на Тодор Колев” ще гостува в концертна зала „Добрич”.

Един спектакъл за солист… Филип Аврамов… и симфоничен оркестър…. и “Акага“… Един спектакъл за песните на “ Опасният чаровник “– Тодор Колев! Нейно величество “Музиката“ ще бъде в “главната роля“… Заповядайте да съпреживеем заедно една “Новогодишна нощ“, в която да си припомним за “Нашенеца, който настигна американците, но той самият няма стигане!“ Да се върнем във времето,когато “имаше чувство и само тогава се ражда изкуство“, когато “Двойникът с хиляди лица… “Фалшив герой, без капка фалш… “И цар и генерал… и Гунчо и Пурко… Врагът на скуката…. Незабравимият Голям Артист…… Тодор Колев.
Нашенеца, който настигна американците, но той самият няма стигане!
…И цар и генерал… и Гунчо и Пурко… Врагът на скуката, Опасният чаровник – Тодор Колев!” – така създателите представят спектакъла.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.