Спорт

Открива се XIII международен турнир по спортен бридж “Търговище 2018”

Тринадесетият международен турнир по спортен бридж “Търговище 2018” ще бъде открит на 13 юли от 19 часа в хотелски комплекс “Белия кон & Рай” край Търговище, информира Стефан Георгиев – организатор на турнира и президент на спортен клуб “Дама Пика”.

В турнира ще вземат участие над 100 състезатели от страната и Румъния, като безпорно най ярките”звезди” ще бъдат многократните шампиони на България и трети от последното световно отборно първенство от отбора на “К1″/София/ – Диана Дамянова, Виктор Аронов, Юлиян Стефанов и Иван Нанев, които са и миналогодишните победители в отборното състезание на настоящия турнир.

В програмата са включени открит двойков турнир за купа”Роса”/Попово/ който започва веднага след откриването на бридж празника в петък от 19.00ч и отборен турнир за купа”Стройкомерс”/Търговище/, чийто 11 кръга по 8 игри ще се проведат в събота и неделя,14 и 15 юли от 10.00часа.

Екипа на организаторите на турнира от спортен клуб “Дама купа”, провеждащ и най-голямото събитие в българския бридж – Международния бридж фестивал в Албена, канят всички любители на най интелектуалния спорт от Североизточна България да посетят прекрасния хотелски комплекс край Търговище и да се насладят на играта на едни от най добрите “майстори” в света. Входа за всички зрители е безплатен.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *